Ste inovatívna firma a máte prelomový produkt? Chcete sa zaradiť  medzi top inovátorov v Európskej únii? EIC Accelerator ponúka grant až 2,5 milióna a investíciu do 15 miliónov. Pozývame Vás na prakticky zamerané podujatie, ktorého cieľom bude bližšie predstaviť záujemcom o podporu v rámci tohto nástroja špecifiká projektovej žiadosti pre EIC Accelerator.

EIC Accelerator Pilot, bývalý SME Instrument je zameraný na mimoriadne inovačné MSP, ktoré majú ambíciu rozvíjať vlastný rastový potenciál. Ponúka granty na hlavnú fázu inovačného projektu (predvádzanie, tvorba prototypov, skúšanie, rozvoj použiteľnosti až do 2,5 milióna) a investície vstupom do základného kapitálu na globálny predaj (až do 15 miliónov eur). Na základe Pracovného programu “European Innovation Council” sú stanovené nasledovné uzávierky (cut-off dates): 8.1.2020, 18.3.2020, 19.5.2020, 7.10.2020. Viac o EIC Accelerator Pilot.

Na seminári sa detailne pozrieme na jej obsahové náležitosti, vysvetlíme princípy jej spracovania a hodnotenia. Ukážeme si, ako pracovať s účastníckym portálom programu H2020 a povieme si niečo aj o príprave rozpočtu a finančných tokoch v H2020 projektoch. Predstavíme si hlavné rozdiely v porovnaní s SME Instrumentom a upozorníme na najčastejšie chyby pri písaní projektu.

Cieľovou skupinou podujatia sú inovatívne malé a stredné podniky plánujúce podať projektový návrh do EIC Accelerator.

Podujatie sa uskutoční 3. decembra 2019 (utorok) od 9:30 v priestoroch Centra vedecko-technických informácií SR. V prípade záujmu o účasť sa zaregistrujte.

Program podujatiaRegistrácia na podujatie